Microbe-Lift.nl Beste kwaliteit, laagste prijs.

Microbelift producten. Onmisbaar voor iedere koi vijver liefhebber. Microbe lift. voor als het echt goed moet zijn.

Microbe-lift Ammonia Remover

 

Microbe-lift Ammonia Remover


Ammonia Remover neutraliseert het giftige ammonia, chloramine en chloor. Is veilig voor alles wat in de vijver leeft. Ammonia Remover geeft de nitrificerende bacteriën de tijd om te vermeerderen en te herstellen wanneer uw biologisch filter is aangetast en voorkomt stress onder de vissen. Ammonia Remover bij voorkeur gebruiken na het verversen of bijvullen met leidingwater. Ook te gebruiken wanneer er een overbezetting aan vis in de vijver zit.

Voordelen Ammonia Remover:
  • Verwijdert 1,25 mg schadelijke ammonia door een onomkeerbaar complex te vormen om de vrije ammonia te verminderen.
  • Behandelt ammonia verbranding.
  • Neutraliseert chloor residuen en vernietigt dodelijke chloramine.
Ammonia Remover is zeer geschikt wanneer u vissen transporteert (nieuwe vijvers, koishows of transport) tijdens hete zomermaanden.

Toepassing: voeg 30 ml Ammonia Remover toe per 600 liter water om het ammonia gehalte met 1,25 mg per liter te verminderen. Behandel het totale ammonia gehalte in een keer. Indien nodig kan de dosering veilig worden herhaald. Als het giftige ammonia gehalte aanhoud is een gedeeltelijke waterverversing aan te bevelen. Te veel voeren kan een oorzaak zijn.


Microbe-lift ammonia remover kopen? altijd een leuke aanbieding en/of laagste prijs in onze microbelift ammoniak verwijderaar webhop.

Microbe-lift ammonia remover.