Microbe-Lift.nl Beste kwaliteit, laagste prijs.

Microbelift producten. Onmisbaar voor iedere koi vijver liefhebber. Microbe lift. voor als het echt goed moet zijn.

Microbe-lift Filtergel

Microbe-lift Filter Gel

Microbe-Lift Filter Gel is een technologische doorbraak omdat dit het eerste product is dat de bacteriën op de juiste plaats doseert en ze daar laat zitten. Filter Gel zal zich snel hechten aan het filtermateriaal (zoals beads, bio-ringen, matten, schuim etc.) en zich daar vermenigvuldigen. Dit zorgt ervoor dat uw filter versneld biologisch actief wordt. Tevens zorgt het ook voor een snel herstel van de filteractiviteit na het reinigen of vervangen van het filtermateriaal.

Voordelen van Filter Gel:

  • Eenvoudig aan te brengen op diverse filtermedia zonder knoeien.
  • Bevat hetzelfde bacteriën spectrum als Microbe-Lift Clean & Clear.
  • Bevat daarnaast natuurlijke bio-polymeren die er voor zorgen dat de bacteriën zich snel aan het filtermateriaal hechten waardoor
    de opstartfase tot 80% verkort wordt.
  • Helpt het vijvermilieu snel te stabiliseren na de opstartfase en voorkomt eventuele instabiliteit wanneer het filtermateriaal wordt vervangen of gespoeld.
  • Maakt het mogelijk om filters vaker te spoelen in zwaarbelaste vijvers, zonder de navolgende instabiliteit.
  • Vermindert de spoelfrequentie door de versnelde afbraak van organische vervuiling, welke anders voor meer onderhoud zorgt.
  • Helpt de totstandkoming van denitrificatie in het filter wat het nitraatgehalte in de vijver kan verminderen.
Toepassing: verdeel het FIlter Gel direct op of in het filtermateriaal. Laat Filter Gel in geval van poreus filtermateriaal eerst 1 tot 2 uur intrekken voordat het in het filter wordt geplaatst. Wanneer het materiaal in het filter zit laat u de circulatiepomp eerst 1 tot 2 uur uitstaan en moet u het water goed beluchten in deze periode. Herhaal deze dosering wanneer u het filtermateriaal vervangt of reinigt. Voor normaal onderhoud gebruikt u Microbe-Lift Clean & Clear.

 

 

Microbe-lift filtergel kopen? altijd een leuke aanbieding en/of laagste prijs in onze microbelift filtergel webhop


Microbe-lift filtergel