Microbe-Lift.nl Beste kwaliteit, laagste prijs.

Microbelift producten. Onmisbaar voor iedere koi vijver liefhebber. Microbe lift. voor als het echt goed moet zijn.

Microbe-lift Phosphate Remover

 

Microbe-lift Phosphate Remover


Gebruik Phospate Remover bij het starten of in gebruik nemen van een nieuwe vijver. Dit verzekert u ervan dat er geen hoge fosfaat concentraties zullen zijn. Om overmatig fosfaat met succes te verwijderen is het ook nodig om Phosphate Remover regelmatig te gebruiken in nieuwe of bestaande 'gerijpte' vijver. Phosphate Remover is een mengsel van polymeren met bijzondere eigenschappen, waaronder het vermogen om grote hoeveelheden fosfaat te binden zonder het vijverwater op enige wijze negatief te beïnvloeden. Fosfaat in de vijver wordt veroorzaakt door de afbraak van organische stoffen zoals voedselresten, dode plantenresten en uitwerpselen. Hoewel fosfaat een belangrijk levensonderdeel is, is het alleen onschadelijk in lage concentraties. Een fosfaat concentratie stijging kan tot waterkwaliteitsproblemen leiden. Om door fosfaat veroorzaakte problemen op te lossen is het aan te bevelen om de fosfaat concentratie in zoet water lager dan 0,3 mg per liter te houden.

Voordelen Phospate Remover:
  • Verwijdert het fosfaat op een veilige manier uit vijverwater.
  • Onschadelijk voor vissen en planten.
Toepassing: gebruik 30 ml Phosphate Remover per 400 liter water. Afhankelijk van de waterkwaliteit, de hoeveelheid organisch- en visafval kan 30 ml tussen de 1 en 1,5 mg per liter fosfaat verwijderen. Indien het fosfaat gehalte nog steeds hoog is dan de dosering herhalen. In geval van een zeer hoge fosfaat concentratie kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn om het overmatige fosfaat probleem te verhelpen.


Microbe-lift phospate remover kopen? altijd een leuke aanbieding en/of laagste prijs in onze microbelift fosfaat verwijderaar webhop.

Microbe-lift phospate remover.